Volgers

Translate

dinsdag 8 oktober 2013

Creatief in Mini's Nieuwsbrief #1

Welkom bij Creatief in Mini's


De allereerste nieuwsbrief van Creatief in Mini's is een feit!
Het idee voor Creatief in Mini's is ongeveer 8 jaar geleden ontstaan na het ontdekken van de poppenhuis wereld. Na een heftige periode van verliefd zijn op deze super mooie hobby, kwam het besef dat ideeën niet zo een, twee, drie uit te voeren zijn door het gebrek aan kleine hoeveelheden en/of überhaupt materialen. Dit inzicht kwam door het bezoeken van vele winkelcentra, beurzen en online winkels door het hele land. Niet dat er niet materialen te vinden zijn, zeker niet! Echter niet onder een dak, behoorlijk moeilijk of simpelweg te duur.
Creatief in Mini's begint met een kleine selectie materialen om te voorzien in de behoefte van 'doe het zelf' in het klein. Letterlijk: door materialen te leveren in kleine hoeveelheden én voor het maken van miniaturen. Ook is dit idee ontstaan om te voorzien in de behoefte van het verzamelen (wat ik heb ervaren in deze hobby) zonder dat het te veel ruimte in de werkkamer/schuur in beslag neemt. Langzaamaan zal het assortiment uitgebreid worden met veel meer materialen, die ook weer in kleine, betaalbare hoeveelheden zullen worden aangeboden.
Het logo is ontstaan door de verzamelaar in mij, alles in alle kleuren willen hebben zodat er altijd iets te kiezen valt voor elk gewenst project. De kleuren van de regenboog vertegenwoordigt dit voor Creatief in Mini’s. Het lettertype staat voor de romantiek die de poppenhuis wereld uitademt. 
Geïnteresseerd naar hoe mijn poppenhuis virus is ontstaan en verder is verlopen, dan kunt u dit lezen op http://creatiefinminis-cims.blogspot.nl/
Ik hoop u vaker te mogen ontvangen bij Creatief in Mini's.
Met vriendelijke groet,
Creatief in Mini's
http://www.creatiefinminis.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten