Volgers

Translate

dinsdag 12 januari 2021

Trui

Original by Mari Nieves Mnini7777 vertaald uit het spaans met google translate

Voordat u begint, moet u duidelijk maken dat het enige dat mijn krop is, de nek is. Al het andere heb ik gekregen van een tutorial die ik nog steeds niet kan vinden. Als iemand weet wat het is, zou ik willen dat u het aangeeft.

MATERIALEN:

  1. -Karton van 3cm.x2'3cm. 
  2. -Eindig stuk jersey of sok van 5 cm x 12 cm. 
  3. - Stuk van het patent van hetzelfde van 2cm.x4cm. (Als je het meer gedoemd wilt hebben, kun je de 4 cm verlengen.) 
  4. -Cyanoacrylaatlijm, beter dan stof.
  5. -Stoffen lijm 
  6. -Schaar 




Eerst lijmen we het karton gecentreerd op de breedte van de stof en 1 cm vanaf een van de randen. Vervolgens vouwen we de twee zijden zodat ze in het midden samenkomen en de breedte hetzelfde is over de hele strip. 



Eenmaal droog vouwen we het deel dat 1 cm meet. naar de zijkant van de voeg en het lange deel vouwen we het een keer, lijmen het waar het samenvalt met de rand van het karton


We vouwen weer dubbel en we hebben:


Nu gaan we met de nek, vanaf hier gebruik ik cyanoacrylaatlijm. We maken een "rol" met het patent en lijmen de uiteinden (die van 2 cm.) 


Eenmaal droog, wordt deze verbinding op het midden van het bovenste gedeelte in het vlakste deel van de trui op ongeveer 2 mm gelijmd. vanaf de rand. Het is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het gelijmde deel degene is die rafelt. 



Vervolgens meten we de helft van de hals en lijmen deze vooraan (het zachtere deel) en proberen we deze ook in het midden te maken, ongeveer 5 mm vanaf de bovenrand. We hollen uit en lijmen de zijkanten. 


We buigen onze nek en ... dit is wat er overblijft


Geen opmerkingen:

Een reactie posten